plaats aan het meer - ligweide - minigolf - tennisbanen - centrum dichtbij
Am Sportplatz
15306, Falkenhagen, Duitsland€ 6,00 • 1 mei t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenZeer mooie, rustige plek met uitstekende planken op 2 verdiepingen. Zwemmeer op loopafstand. Zeer mooie wandelroute rond het meer. Drinkwater was helaas niet beschikbaar op het veld.
Om je aan te melden, moet je een telefoonnummer bellen, het was onsuccesvol en daarom stonden we gratis. Heel kalm, we bleven alleen. Normaal 6 € voor pitch, 3 € per stuk voor water en elektriciteit, maar kan niet worden gebruikt als niemand verbinding maakt. Geen verwijdering.
Mooie plaats 100 mtr vanaf de sportvelden,200 mtr vanaf het meer waar gezwommen en gezond kan worden. Mooie vlakke plaatsen op steen met gras.Vlak bij dorp. parkeerplaats verlicht en zeer rustig.Boven op een heuvel met wandelmoogelijkheid.Hier kunnen meerdere campers staan klein en groot.S'avonds geen auto's.
lees meerHonden toegestaan
Stroom
Speelgelegenheid
Toilet
Water
lees meerAm Sportplatz
15306, Falkenhagen, Duitsland52° 25' 37" N
€ 6,00 • 1 mei t/m 1 okt.
N/A
KortingskaartenHonden toegestaan