Van Dams Kirschenhof Bauernhof

Geclaimd door eigenaar

We verbleven 2 nachten op deze rustige kersenboerderij op het platteland. Aardige gastheren, goede kersenwijn, schone toiletten en een goede douche. We fietsten 8,8 kilometer, een half uur naar het centrum en het station, en de treinreis van 45 minuten naar Berlijn was geweldig. Coco & Di, Milnathort, Schotland 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿❤️

schriemer

aug 2025

Een prima gastvrij ontvangst op een goed verzorgde camping en zoals de meeste reviews al zeggen kan ik beamen dat alle positieve reacties terecht zijn. komen als we weer deze kant opgaan zeker weer terug bij Marcel en Els. Drie heerlijke nachten gehad dichtbij de prachtige stad Potsdam. tot ziens. Groet, Meindert en Kina

boonjoshua

aug 2025

Marcel en Els fantastische mensen en heerlijke gastvrijheid, prachtige locatie, ruime plekken en hele ontspannen rustige sfeer. De voorzieningen waren top en genoeg te doen in de omgeving. Kraanvogels over zien vliegen en dichtbij zien staan👌🏻

Plötziner Chaussee 3

14542, Werder (Havel), Duitsland

ruime vlakke plaatsen - ideale ligging aan diverse fietspaden - goede verbinding naar Potsdam/Berlijn - centrum Werder/Havel 7 km - De locatie ligt buiten Plötzin

1 apr t/m 1 okt