centrum 1km
Lange Feldstraße
30989, Gehrden, Duitsland€ 0,00 • 1 feb. t/m 31 dec.
Kortingskaartenhet is 100 meter verder dan de poi Wohnmobilestelplatz, zie je op Google map, zie foto, bouwplaats is er nog steeds!
Het veld is erg mooi gelegen, behalve het kleine straatje direct naast het plein, het was erg rustig. Elektriciteit kan worden geactiveerd op een powerbox met kleine verandering. Helaas zijn er maar 2 plaatsen en staat er momenteel een bouwplaats naast, maar dat stoort ons helemaal niet.
Grote parkeerplaats op een rustige locatie. Helaas slechts 2 plaatsen. Ze waren al bezet toen we kwamen. We stonden echter gemakkelijk midden op de parkeerplaats. Erg stil.
Campinggedrag niet toegestaan
Stroom
30989, Gehrden, Duitsland52° 18' 43" N
€ 0,00 • 1 feb. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Stroom