Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
Wij zijn zelf kampeerders. We hebben zowel met een camper als met een caravan gereisd. Uiteindelijk hebben we onlangs gekozen voor een caravan. Vanuit onze reizen, vrienden, forums en persoonlijke gesprekken weten we dat er veel te weinig camperplaatsen zijn. Bovendien zijn sommige plaatsen niet bepaald uitnodigend, althans naar onze mening. We parkeren liever niet ergens in het stadscentrum, op een industrieterrein of op een groot parkeerterrein met volledig verharde plaatsen. Om dit tekort op te vangen, besloten we een kleine camperplaats aan te leggen.
We kijken uit naar elk bezoek, of u nu met een luxe camper of een campervan aankomt. Iedereen is hier welkom!
Lees verder
Lozen cassettetoilet