s,ochtends in de rij voor de douche, s,avonds in de rij voor de afwas is niet meer van deze tijd toch, antwoord van de eigenaar is moeten ze maar niet allemaal tegelijk willen douchen.??????
Op zich een prima camping, wij hebben er 1 nacht gestaan. Ontvangst was vriendelijk. Bij navraag over WIFI norse man achter de balie. Sanitair prima maar veel te weinig voor volle camping. Bij vertrek weer zelfde WIFI man dus niet bepaald vriendelijk uitgezwaaid. Kon geen goedemorgen af. En voor het bedrag wat wij achterlieten hadden we wat anders verwacht. 43,50! voor 1 nacht, 2 personen en hond, stroom hadden we niet nodig maar is verplicht.
lees meerwij hebben hier 2 dan gestaan. heerlijke.! komen zeker terug. dank voor de gastvrijheid. top..👌
lees meerMasch 4
32683, Barntrup, Duitsland51° 59' 9" N
info@ferienparkteutoburgerwald.de
Zie je iets wat niet klopt? Vertel het ons