Camper Hafen Friedensplatz

• Stroom

Snap de verdubbeling van prijs ook nog steeds niet, jammer Hettoiletgebouw is prachtig maar voor een zelfvoorzienende camper niet echt nodig..vinden wij?De verzorgings plek is schoon goed te bereiken dat vinden wij wel heel belangrijk! Goch is een leuk winkel en eet stadje en dit alles op loopafstand van de CP. Iedereen staat met de neus dezelfde kant op vinden wij ook prettig! En een mooie stop voor het begin van de reis NL uit of eind NL in !

wever

sep 2025

Als je het niks vind kan je vlak voor de grens in Nederland in Oeffelt Van Keijsteren voor € 10 staan en als de Winkel open is gratis koffie en WC en gratis WiFi op de camperplaats water en afvoer wc gratis.Stroom € 2.00 6 ampère. Zeer vriendelijke.delibke eigenaar komt geld ophalen of een enveloppe.👍👍👍😍😍

Hein12

sep 2025

Het wordt er niet leuker op! plaatsen worden afgesloten, waar je voorheen gewoon kon staan. Nu moet je voor nood op een plaats met grind en zand staan. En scheef! En eigenlijk een plaats, waar mensen met stroom willen staan. Volgend jaar op zoek naar een andere Cp. Geen topplaats meer!

Thielenstraße 1

47574, Goch, Duitsland