Ostrauer Hof's Wiesenparkplatz

Camperplaatsen

3.1

• Douche

3.1

Ze hebben de prijs verhoogd naar € 20 per nacht. Je kunt alleen met muntjes betalen bij de automaat, dus ik had mijn € 12 klaarliggen, maar had niet genoeg wisselgeld voor de nieuwe prijs. Om 6.55 uur werd er heel hard op de deur geklopt om het geld. Voor zover ik weet willen ze mensen pakken voordat ze proberen te vertrekken zonder te betalen. Dat is geen gezellige tijd! Als de automaat pinpas accepteerde, was het niet nodig geweest. De nieuwe prijs is het niet waard.

Mercedes-bak

sep 2025

Hele mooie omgeving. Camperplaats is verhard, maar zeker niet horizontaal. Afval moet je ergens achter het hotel weggooien. Broodjes moet je dag van tevoren bestellen. Geen mogelijkheid om even drinkflessen te vullen op de camperplaats.

rdb5a

sep 2025

De camping is een goed startpunt voor wandelingen. Houd er wel rekening mee dat er een paar "eigenaardigheden" zijn. De beheerder rekende € 5 contant voor een watervulling van 70 liter. Het moet Danzig Goldwasser zijn geweest. Er zijn twee afsluitbare stopcontacten. Ik had drie dagen stroom, alleen voor de verlichting en het opladen van de accu. De koelkast werkt alleen op gas. Ik kreeg 24,5 kW in rekening gebracht. Normaal gesproken verbruik je overdag 2-3 kW. Neem dus de meterstanden op aan het begin en einde van je verblijf.

Falkensteinstraße 3

01814, Bad Schandau, Duitsland