aan strand, aan zee, bij golfbaan(10 km), broodjesservice, dorp op 0.3 km,
Nordseestraße 39
25813, Husum, Duitsland€ 22,00 • 31 mrt. t/m 15 okt.
NKC - NKC/CCI Card, CKE - Camping Key Europe, CCI - Camping Card International, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenRuim, kaal, sanitair netjes, saaie omgeving. Waarschijnlijk altijd plaats op deze enorme grasvlakte. €21 inclusief stroom voor 1 nacht. Vriendelijke ontvangst. prima voor doorreis.
Prima camping, ruime plekken, schoon en ruim sanitair. Prachtig uitzicht over de Waddenzee.
Dit is een ongezellige camping. kaal maar ruim. Meneer rekende 30,50 voor een overnachting terwijl onze voorgaande Nederlander 27 euro moest betalen. het verschil stak hem in de lengte van de camper zei meneer. waarop ik zei dat ik dat bij aanschaf al had betaald ! En dat op allemaal heel ruime plaatsen. Maar na een paar nachten op Duitse cp was een ruime warme douche prettig.
lees meerWasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (unknownA)
lees meerNordseestraße 39
25813, Husum, Duitsland54° 30' 33" N
info@camping-seeblick.de
€ 22,00 • 31 mrt. t/m 15 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet