perfecte locatie!
Enigszins afgelegen - in groene omgeving - bij atelier - centrum 1km
Na Rossieg
25862, Joldelund, Duitsland€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenperfecte locatie!
Wij waren er voor 5 dagen en hadden een geweldige tijd. Van ontvangst tot vertrek werden we goed verzorgd door halfpension en zijn vrouw. Van het heerlijke brood tot winkelen voor geweldige stoffen en accessoires, alles was geweldig. We komen graag terug. Bedankt
we hadden een geweldig verblijf hier. de gastheer kwam met vers gebakken brood waarvan we genoten met kaas erop. Er waren gloednieuwe toiletten en badkamers. We verbleven op een groot vlak grasveld. al met al een geweldig verblijf dat ik kan aanbevelen.
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
perfecte locatie!
Na Rossieg
25862, Joldelund, Duitsland54° 38' 57" N
hphansen@gmx.de
€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet