Camping & Ferienpark Bei Jena

• Stroom

in 1e instantie denk je wat een oude m… je kan zelf plaatsje uitzoeken deze zijn ruim maar wel beetje rommelig vonden wij. sanitair oogt erg oud maar het is heel schoon. aan ene kant heb je een meertje en aan de andere kant een rivier. na paar uur denk je wat een geweldige plek. we hebben heerlijk gezwommen met kano op met een rivier. fantastisch. ook erg mooi fietsen met mooie dorpjes. we hebben snel nachtje bijgeboekt.

Penninga

aug 2025

Leuke camping met erg grote plaatsen. Camping heeft hier en daar nog oude DDR kenmerken, leuk. Eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam, spreken Nederlands. Ideaal voor een bezoek per fiets naar Jena, doorlopend fietspad van de camping tot de stad, kleine 8 kilometer, vlak terrein. Biergarten en een kleine winkel. kortom een aanrader.

juffieingrid

aug 2025

Nou alle negatieve reviews ten spijt.. Wat wil je.. Ze doet het top deze meid. Geen gezeur, grote velden waar je zelf een plekje mag uitkiezen. Wat wil je nog meer? Douches en toiletten misschien "gedateerd" maar niks mis mee. Alles doet het. Wat wil je nog voor 27 euro. Ik vond het top. Vriendelijke ontvangst

Rabeninsel 3

07778, Porstendorf, Duitsland

vertrek voor 11u - verkoop fietsonderdelen en campingspullen - Biergarten met producten uit eigen rokerij - nudistenstrand - centrum Porstendorf 9km

1 apr t/m 30 sep

ACSI - Campingcard