Wohnmobilstellplatz Rastenberg

Camperplaatsen

josuacamp55

mei 2025

wij waren er met Hemelvaart. vriendelijke ontvangst van de beheerder. gaf ons het advies hoe we moesten staan om een comfortabele verblijf te hebben. zeer rustig sanitair werd goed schoongehouden. een plus punt. een grappig ding ...heb wel ervaren dat als je een gesprek aangaat met de eigenaar kom je niet zomaar van hem af in gesprek. vond het zelf wel leuk hij gaf veel info waar we iets konden bezichtigingen . met andere woorden. top locatie.

camping ligt mooi, heeft wat onderhoud nodig mbt de staanplaatsen, maar de eigenaar maakt dat helemaal goed met zijn hartelijke welkom en zijn support. Toilet en douches zijn erg netjes en er is broodservice van een verse bakker. We betaalden 20 euro voor een nacht met camper, twee personen, electriciteit en verse broodjes. gastvrijheid zoals je die niet vaak tegenkomt.

MartyenLia

sep 2024

worden ontvangen door zeer vriendelijke beheerder. Heeft àlles uitgelegd en laten zien. Camperplaats voorzien van verharde plaatsen met stukje gras. Er zijn 2 toiletten aanwezig en 2 douches. Sanitair ziet er netjes en schoon uit. Vuil water en chemische toilet gratis lozen. Drinkwater gratis. Een nette camperplaats. Broodjes service aanwezig.

Am Haselberg 45

99636, Rastenberg, Duitsland

ruime plaatsen - rustig

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!