Kirstulan Camping

• Douche

• WiFi

Tomking

okt 2025

Onvriendelijke eigenaar. Om 23:00 uur stond hij als een gek op mijn camper te hameren. Hij zei dat ik niet "bevoegd" was om deze plek te gebruiken. Het was een 16A-plek, niet de 6A die ik had geboekt. Hij stuurde me vijf pdf's met de vraag het toegewezen pleknummer op te zoeken. We zaten met z'n tweeën in een camper. Hij vroeg nog eens € 7. In totaal € 12 voor elektriciteit. Woekerprijzen.

DerHor

aug 2024

prima plek. Wij betaalden 39,- met electra. Direct aan meer, 2 toiletten (netjes) 4 douches en invaliden toilet en douche. Eenvoudig keukenblokje, grijs water en chem toilet. Restaurantje aan water, leuk zitten en lekker eten. Veel speelfaciliteiten. Is duidelijk nog in opbouw. inmiddels is de eerste foto verouderd is nu leuk gebouw en geen houten hutje meer

Pjotr51

jun 2024

inmiddels wel wat betere voorzieningen, 3 toiletten waarvan één ook geschikt voor invaliden en 5 douches waarvan ook een toegankelijk voor invaliden. Mij was onduidelijk in hoeverre ze hier aan gescheiden afvalinzameling doen. Op mijn vraag bij de receptie (gecombineerd met klein restaurant) waar ik mijn lege flessen kon laten was het antwoord geef maar aan mij..

Kirstulan puistotie 14a

13600, Hämeenlinna, Finland

61.02820728 24.4204835

Camping op landgoed - aan meer Vanajavesi - restaurant - vluchtsimulator - centrum 4 km .

1 apr t/m 31 okt