Oulanka National Park Camping Ground

dario.calza

jul 2025

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, we waardeerden de rust en behulpzaamheid van de beheerder en alle voorzieningen. Een echte aanrader.

Knaus95

jun 2025

Wat een bijzonder aardige ontvangst door de twee dames. Een oase van rust, zelf een zeer ruime plek uitzoeken in het bos. Douches zonder begrenzing met een ruime straal en warm, de besten in Finland tot nu toe. Rustige rivier ligt naast de camping. In het restaurant bij het bezoekerscentrum kan je heerlijke rendierburger eten, slechts tot 18.00 uur geopend op dit moment. Helaas begint de kleine berenwandeling niet van hier, maar wel veel andere.

Onze favoriete camping in Finland. Zijn hier nu voor de 6e keer sinds 2001. Eerste 3x met de tent, in 2018, 2022 en nu met de camper. Prachtige camping midden in het bos aan de Karhunkierros wandelroute, met zeer schoon sanitair en mooi keukengebouw. En sinds kort hebben ze gewone wc's. Elke Finlandreis komen wij hier terug!

Liikasenvaarantie 137

93850, Kuusamo, Finland

bij/in het bos - gelegen aan een rivier - afgebakende plaatsen - start Berenpad - winkel - in september open op afspraak - Kuusamo 55km - winkels 15km - Kiutaköngäs 2,5km - Oulanka Visitor Centre 1,5km

1 jun t/m 1 sep

ACSI - Campingcard