Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend

Locatie host
La Fosse Bleue,
Wij zijn Majella en Peter. In 2016 hebben we in Librecy een 200 jaar oud huis met terrein gekocht en volledig gerenoveerd tot een kleinschalige camperplaats en chambres d'hôtes.
Een paar uur rijden van Nederland en u bent in de Franse Ardennen op vakantie. Voor veel mensen een onbekend gebied, maar zeker de moeite waard als je van natuur, rust, wandelen of fietsen houdt.
We ontvangen je graag als gast met een camper of in de b&b; of het om een enkele overnachting op doorreis is of voor een langer verblijf, je bent van harte welkom.
Let op ; Adult only!

Locatie host
La Fosse Bleue,
Let op ; Adult only!
Lees verder
Camperplaats bij chambres d'hôtes - wandelen en fietsen vanaf camperplaats - dineren kan bij de chambres d'hôtes - centrum 2km- miminum leeftijd 18
€ 15,00