Geclaimd door eigenaar
Vandaag geopend
Nog geen reviews
Boek deze camping via onze partner

Water
Speelgelegenheid
Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.
Vervins, Frankrijk
Gelegen op 3 minuten van Guise, verwelkomen wij u in het hart van onze weide van één hectare voor een rustige tussenstop voor een of meer nachten, dicht bij alle voorzieningen. Groene as voor fietstochten, bezoek aan de Familistère of het versterkte kasteel, startpunt voor een bezoek aan de versterkte kerken, we zijn ideaal gelegen voor een bezoek aan Thiérache. Dieren die aangelijnd zijn, mogen samenleven met onze katten en kippen... In de buurt - 5 minuten: bakker, winkels, benzinestation, bioscoop, groene as (euroveloroute), versterkt kasteel van Guise, Familistère, kajak van Guise... Saint Quentin 30 minuten Laon 30 minuten Reims 1 uur Parijs 1u50 Ontdek de rust van het platteland in onze met bomen omzoomde weide Activiteiten Kinderen hebben toegang tot een grote trampoline, een glijbaan en een tafeltennistafel Andere opmerkingen U woont samen met onze kippen en onze katten, daarom vragen wij u uw dieren aangelijnd te houden Honden van de 1e en 2e categorie worden niet geaccepteerd
€ 10,00