Le coeur du moulin

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Onze natuurlijke, groene camping ligt midden tussen de landerijen met 6 ruime plaatsen voor uw tent, caravan of camper. De twee trekkershutten en de twee ingerichte caravans zijn ideaal voor een tussenstop naar het zuiden van Frankrijk, Spanje of Portugal.

Lees verder

• Douche

• WiFi

AttyenRienk

apr 2025

super fijn verblijf hier! we zijn hier al verschillende keren geweest en het is altijd goed. zowel met de camper als in de gites. joke en twan zijn super hosts die alles voor je willen doen. mooie vissen in het meer en lekker wandelen met de hond!! Table D 'hote is heerlijk en voor mooie prijs. echt een aanrader

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

Chemin du Moulin de Verne 549

03160, Saint-Aubin-le-Monial, Frankrijk

46.5199862 2.9819742

Locatie host

Lees verder

Ruime plekken - weids veld - midden in de landerijen - aan een groot meer - centrum Saint-Aubin-le-Monial 2km