Camping Beau Rivage

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Onbekend

Openingsperiode onbekend

4.5

4.5

Macl22

mei 2025

Heerlijke camping, prachtige plaatsen. Wij hebben hier 5 nachten gestaan, aan de rivier de Ardeche. Sanitair is goed en netjes. Heel vriendelijke eigenaren. Mooi zwembad met glijbanen. Veel te doen in de omgeving. Mooie fietsroute, genaamd Via Ardeche. Lidl vlakbij zo ook Vallon-Pont-d'Arc. Zo te zien ook toegankelijk voor grote campers. Rustige camping. Wij betaalden met ACSI eind mei, € 19,- p. nacht. Wij komen zeker terug!

matrixsc

jun 2024

Wijj hebben hier 7 nachten gestaan .mooie camping a.d. ardeche met mogelijkheid om te kanoën, vissen en zwemmen. grote plekken , vriendelijke receptie, goed restaurant. Tussen Ruoms en Vallon pont d'Arc. Lidl en Intermarche dichtbij. prima sanitair en goed onderhouden. Tussen de middag is receptie open in tegenstelling tot veel Franse campings. Wij komen zeker terug.

Ki-Ro

jun 2024

Prachtige camping, mooi schoon sanitair, gelegen aan rivier. Mooie grote plaatsen. Vriendelijke beheerders. Voor jeu de boulers zijn er ongeveer 10 banen. Om 16.00 uur kan iedereen die dat wil meedoen met andere campinggasten.

Le Savel 714

07150, Frankrijk

Camping Beau Rivage biedt zwembad, speeltuin, toilet, douche, wasserette, internet, honden toegestaan, broodjesservice en klein winkeltje.