Camping de la Palle

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Onbekend

Openingsperiode onbekend

• Stroom

• WiFi

• Douche

Prima camping met hele ruime plaatsen. Ook veel schaduwrijke plekken. Camping ligt langs een klein riviertje. Op vijf minuten lopen langs het riviertje sta je in het dorpje. ook prima om met je hond te wandelen. Je kunt hier zelfs je paarden mee naartoe nemen. ook chalets te huur. Veel soorten vogeltjes ook. Het sanitair is verouderd maar als je niet veeleisend bent, ala…. je bent schoon als je gedouched hebt ;-).

Marie-Anne

apr 2025

vriendelijk onthaal, mooi verzorgd domein, ligt naast grotere weg maar toch rustig, grote plaatsen, wel verouderd sanitair, goeie prijs: 14,80 euro voor camper, 2 pers. en elektriciteit

H_en_T

mei 2024

Heel vriendelijke ontvangst. Door het zeer natte weer werd ons een bepaald gedeelte van de camping met klem afgeraden. Het was ook duidelijk te zien hoe modderig bepaalde stukken waren. Ondanks het opgevolgd advies, kwamen we de volgende ochtend niet weg. We werden vriendelijk geholpen en met een half uur konden we weg rijden. De camping heeft grote plaatsen en is zeer groen. Goed en zeer schoon sanitair.

Rue du Général de Gaulle 3

63230, Frankrijk

Camping de la Palle is een camping in Pontgibaud die internet, elektriciteit, toiletten en douches biedt.

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!