plaats iets buiten het dorp - alleen in de zomer toegestaan om te overnachten
D907
74440, La Rivière-Enverse, Frankrijk€ 0,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
KortingskaartenIn centrum van plaatsje ligt deze grote gratis parking. We waren hier 1-7-15. Verlicht en mooi uitzicht. Verder is er niets, maar prima als uitval voor deze prachtige Alpen!
Dit is een grote parkeerplaats en ligt op slechts 100 meter van het dorp, skilift en ook de hoofdstraat. Er zijn geen faciliteiten. Tijdens de winter is dit een groot parkeerterrein voor de auto's van de skiërs. In de zomer is het vrijwel leeg, hoewel ik vermoed dat 's nachts parkeren wordt getolereerd.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
lees meerD907
74440, La Rivière-Enverse, Frankrijk46° 4' 58" N
€ 0,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Maximale verblijfsduur