gratis parking met servicestation - net boven het gehucht Le Praz, richting Courchevel - bakker in dorp 1km
D91A
73120, Saint-Bon-Tarentaise, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenhelaas..... er zijn slagbomen geplaatst. Je kunt er niet meer op. ons onduidelijkheid of het wel kan door een reservering te maken
Gemengde parking boven het dorp met Flot Bleu en vuilnisbakken. Sommige vlakke parkeerplaatsen, sommige een beetje hellend. Wij waren hier in augustus en hebben genoten van het wandelen en zwemmen in het plaatselijke meer. Ook voor 2020 waren de skibellen en gondel gratis! Fantastisch uitzicht op de top. De zomerbezoekers zijn gewone mensen - misschien niet hetzelfde in de winter met de ski-menigte?
lees meerCamperbusjes zijn niet echt welkom op deze chique plek, zelfs in de zomer. De parkeerplaats is een onbeschoftheid. Eenmaal gezien - dat is genoeg.
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
D91A
73120, Saint-Bon-Tarentaise, Frankrijk45° 25' 50" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet