Camping Huttopia Royat

Geclaimd door eigenaar

Macator

sep 2025

De wegen naar de camping zijn steil, maar de camping zelf is erg mooi. Helaas zijn sommige toiletten kapot, maar verder is het personeel erg vriendelijk.

Pjotr49

sep 2025

Vergeleken met andere huttopia campings is dit een camping die niet simpel te bereiken is. (steile straten). ook zijn de camperplaatsjes hokkerig, donker door boompjes en relatief klein met veel al zand voor je deur. Het toiletgebouw zag er keurig uit. Het zwembad was open en is vooral geschikt voor spelen. Veel materiaal voor sport en spel kan geleend worden. Broodservice prima. Alles is goed geregeld. Wel een beetje "benauwende" camping...

TINO971

aug 2025

Reservering van 2 campers van 14 tot 17 augustus 2025, stress bij aankomst omdat 1 dag voor een camper vergeten was, dus een extra dag voor een pechplek gekocht en de volgende dag vertrokken, de 2 geplande locaties lagen midden tussen de tenten en busjes dus moeilijk bereikbaar voor ons, jammer want dat heeft ons verblijf verpest, we zaten ver weg, we waren veel beter gewend bij hutopia,

Route de Gravenoire

63130, Royat, Frankrijk

familiecamping - ruime plaatsen - zwembad - broodservice - restaurant - centrum 1km LET OP: de getoonde prijs is een vanaf prijs. Bekijk de website voor actuele prijzen en type standplaatsen!

31 mrt t/m 5 nov

ACSI - Campingcard