Camping du Lac

• Stroom

• Douche

snahlens

sep 2025

Kleine camping direct aan het meer. In het na-seizoen betaalden wij voor een heel weekend 100€ incl stroom. Omdat het erg rustig was hebben wij het prima gehad. Sanitair is schoon, maar old school Frans. Schoonmaker draait overuren. 2 heren douches en 2 toiletten op meer dan 50 plaatsen. Dat is echt te weinig. Verder een vriendelijke ontvangst en broodjes service. Personeel mega- aardig. Tip: investeer in het sanitair en je krijgt 5 sterren.

ArnoldB88

aug 2025

mooie camping, nette douches en toiletten. camping zit aan het water. zelfs paar voor onze camper van bijna 11 meter

HansH123

jul 2025

De camping ligt mooi aan het meer, maar helaas ook direct aan een drukke weg, waardoor het niet echt rustig is. Het sanitair viel ons tegen: er zijn weinig toiletten en douches, de ruimtes zijn klein en de inrichting oogt wat geïmproviseerd. Ook was het niet overal even schoon. Gezien de prijs van €40,- per dag hadden we hier meer van verwacht. Dat vonden we jammer, want de ligging aan het water heeft zeker potentie.

Route d'Angon 558

74290, Talloires-Montmin, Frankrijk

45.83003 6.22064

kleine CP aan het meer met eigen toegang tot het water. Goed uitgangspunt voor wandelingen en Wasserspport

1 jun t/m 30 sep