Camping Domaine Sainte Marie

• Douche

Een heerlijke camping. Peter en Marga zijn top gastheer- en vrouw. Werden hadden geen brood meer en konden ook niks bestellen want maandags zijn de bakkers dicht. Hup, een brood uit eigen vriezer gehaald en aan ons gegeven, hoe gastvrij is dat. Om 17.00 uur steevast een borreluurtje en wij hebben daarna ook bij hun van de kaart gegeten, echt heerlijk. De kampeerplekken zijn enorm groot en het sanitair is superschoon en ook gezellig. Een aanrader

Wat een fantastische camping! Peter en Marga weten precies hoe je gasten een warm welkom geeft. Vanaf het eerste moment voel je je hier thuis. Alles is tot in de puntjes verzorgd en netjes, met ruime plekken voor je camper of caravan waar je echt je eigen plekje hebt. ’s Avonds kun je hier heerlijk eten – Marga is niet alleen een geweldige gastvrouw, maar ook een fantastische kok die met veel liefde kookt. We komen hier zeker terug 🥰

Een prachtige plek hebben Peter en Marga hier gecreëerd, Onze hond balou (en de camper) hadden een prachtige plek lekker in de schaduw. mooi zwembad, schoon sanitair en goed gegeten, Wij zouden 2 nachtjes blijven, maar door een misverstand konden we maar 1 avond mee-eten, Onze koelkast was leeg, dus zijn de volgende dag weer vertrokken, maar prima plek om hier 1 of 2 nachtjes te verblijven als je rondtrekt met je camper en de hond in Frankrijk

Route de Boucé

03220, Treteau, Frankrijk

46.35206552 3.51640312

Nederlandse eigenaren - ruime plaatsen - restaurant - bar uitzicht over het land en de bergen - Een dag tevoren reserveren voor het diner, om teleurstelling te voorkomen - centrum 2,3km

25 aug t/m 30 sep

8 jul t/m 24 aug