SVR camping met Nederlandse beheerders - max. doorrijhoogte 3.80m - restaurant - vuilwater lozen 200m
Gare de Chaumot Chitry
58800, Chaumot, Frankrijk€ 22,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
NKC - NKC/CCI Card, SVR - Stichting Vrije Recreatie, ACSI - Campingcard, ACSI - Campingcard
KortingskaartenFijne locatie. Gastvrije en behulpzame Nederlandse eigenaren. Vrije plaatsen op de camping en goed en schoon sanitair. Daarbij nog lekker eten en drinken in de bar/brasserie en voilà vijf sterren!
Super plek, alles klopt hier op deze plek, alleen het telefoonnummer op campercontact niet. Ik belde met +33386292566 en kreeg toen wel de camping te pakken.
hier moet je zeker langsgaan, wij komen ook terug…toffe bar/brasserie, netjes, veel bloemen, behulpzaam, vriendelijke Nederlandse eigenaars, gelegen op eiland tussen een Canal (leuk fietsen), rivier…
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom (6A)
Gare de Chaumot Chitry
58800, Chaumot, Frankrijk47° 15' 31" N
info@camping-bourgogne.com
+33386200770
€ 22,00 • 1 apr. t/m 1 okt.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet