naast het buitenzwembad en vlakbij het meer - 6 gereserveerde plaatsen - jeton, bij de camping - elektra voor 1 camper op de zuil - centrum 1km
Avenue des Rives du Lac
70000, Vaivre-et-Montoille, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWe hebben alleen overnacht met een enorme onweersbui die avond. Van de omgeving niets ervaren
we waren hier eerder. prima plek alleen hebben wij nu de pech dat de Marokkaanse gemeenschap tot heel laat het speeltuintje in gebruik neemt. tis nu 0.30 uur en er rennen nog steeds zeker 25 gillende kids van onder de 6 rond, een 8-tal moeders aan een picknick tafel 50 meter verderop die nergens mee lijken te zitten en de vaders 50 meter de andere kant op met wat waterpijpen. en nee ik ben geen racist maar dit is asociaal. erg jammer deze keer
lees meerPrima doorreislocatie. Aan een meertje, restaurantje erbij (die speciaal voor ons de keuken nog weer open gooiden!) en openbare toiletten.
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Avenue des Rives du Lac
70000, Vaivre-et-Montoille, Frankrijk47° 37' 46" N
camping_dulac@yahoo.fr
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet