Fluvial Loisirs

• Stroom

• Douche

Tuul

jun 2025

Te gekke plek om te staan, hele lieve en behulpzame camping eigenaren. stroom en water bij prijs inbegrepen. honden zijn welkom. ik heb het hier erg naar mn zin gehad, dankbaar voor de hulp die ik heb gekregen met een kapotte inverter en wil zeker nog een keer terug komen!

alles wat een camperaar kan wensen: grote plekken, water en electriciteit op de plaats, douches, goede bakker op loopafstand. Bij een plezierjachthaven, dus leuke mix. Komen zeker terug!

Wij staan hier nu voor de derde keer. Een heerlijke plek met ruime plaatsen en een rustgevend gezang van allerlei vogels. Prima voorzieningen en dorpje Corre op loopafstand. Het haventje en de sluis brengt wat leven in de brouwerij. Dit is behalve een overnachtingsplek ook een oase van rust.

Prés le Saonier

70500, Corre, Frankrijk

aan rivier de Saone en bij de jachthaven - aanmelden bij capitainerie - restaurant/bar - all-in tarief - [alleen te bereiken via de jachthaven via de D44] - centrum 300m