Camping l'Esplanade

• Douche

• WiFi

We waren hier voor de tweede keer. En waarschijnlijk ook niet de laatste keer. Een super plek, grote plaatsen, meertje om te zwemmen. Vers brood in de ochtend en een barretje voor wat lekkers. Als de receptie dicht is mag je een plekje zoeken. Wij hadden een prachtige plek. Maar ik had niet goed op het formulier gekeken en eigenlijk moesten we er weer af. Logisch ook, maar gelukkig streek ze over haar hart en mochten we 1 nachtje blijven staan.

Wij hebben hier afgelopen week voor de 3e keer met veel plezier gestaan. Heerlijk vers brood s'morgens. De plaatsen zijn erg ruim en wat een rust heb je hier ondanks dat de camping goed gevuld was en veel wordt gebruikt als doorreis camping, wat wij echt zonde vinden want het is hier heerlijk. Vlakbij een mooie beek met fris zwemwater. Ook fantastisch voor honden om in te spelen. Dankjewel voor jullie fijne service en tot de volgende keer!

indien u van rust en natuur houd: een fijne, rustige camping aan fraai beekje; heerlijk zwemmen!! zeer ruime plekken met veel privacy. Sanitair gebouw (centraal gelegen) vv alle benodigdheden; douches, afwasunit, toiletten incl. ruim invaliden sanitair en unit om uw chemisch toilet te reinigen.En... alles superschoon!! Sjors en Inna beheren de camper van hun moeder met veel passie, uitermate vriendelijk! En lekkere snacks verkrijgbaar!! Aanrader

Prairie de la riviere 1

70190, Cromary, Frankrijk

rustig gelegen camping tussen de Vogezen en Jura in - gelegen aan rivier de L'Ognon - groot veld om vrij te staan zonder stroom - meerdere plekken speciaal verhard voor campers - iedere dag vers brood - centrum Cromary 300 m

1 apr t/m 1 okt

ACSI - Campingcard