Ploneour-Lanvern, Brittany: bucolic stay with caravans and chalet kitchen

Geclaimd door eigenaar

Microcamping

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

• Douche

• Honden toegestaan

J

Jordan

nov 2025

Experience: Cherchant un camping proche de Quimper, nous n'en avons trouvé aucun ouvert à l'année et nous nous sommes rabattus sur Campspace. Très bonne première expérience. Tips: N'hésitez pas à réserver chez Henry ! Contact: Henry nous a très bien accueilli sur son terrain, il est arrangeant et les échanges par téléphones ont été simples.

A

Al

sep 2025

Experience: super terrain bien aménagé! Contact: henry a été super gentil et à l'écoute du début à la fin!

e

erik

sep 2025

Experience: Fijn gecampeerd tussen de bomen met uitzicht op een maïsveld. We mochten ook gebruik maken van de stacaravan. Alle voorzieningen zijn voorhanden. Tips: Ga bij aankomst op het goede terrein staan dat direct aan de weg ligt. Het veldje wat verder achteraf lijkt ook op een camping, dus niet verwarren. Contact: Henri is heel aardig en behulpzaam. Het contact was goed.

Adres wordt gedeeld na boeking

Quimper, Frankrijk

Wij heten u welkom op deze landelijke open plek, ontworpen voor uw verblijf met een kleine uitgeruste keuken in een klein chalet in het bos, elektriciteit. Koelkast met vriesvak, gasfornuis, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker, serviesgoed. Onafhankelijke chemisch toilet en douchecabine Met warm water in een 2e houten chalet. Er staan ook 2 caravans tot uw beschikking, waarvan er één is uitgerust met geïntegreerd toilet en douche en dus volledig autonoom is. Welkom ! Henry In een landelijke en bosrijke omgeving, op 6 kilometer van stranden en surfspots. Activiteiten : Wateractiviteiten (zee op 6 km afstand) surfen, vissen en stranden, wandelen, wandelingen langs de zee en vissershavens (teruggave van vissersboten en visaankopen), lokale bezoeken en markten, fietsen. Andere opmerkingen: Wij zijn in de buurt om aan uw verwachtingen te voldoen