Camping/donkeys in Brittany 🌅🫏

Geclaimd door eigenaar

Microcamping

Nog geen reviews

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

Adres wordt gedeeld na boeking

Saint-Brieuc, Frankrijk

In centraal Bretagne (1 minuut van de N12: as Rennes-Pontivy / St-Brieuc-Vannes) Op 20 kilometer van het meer van Guerlédant is een afgesloten ruimte van 300 m² gereserveerd voor campers. Vlakbij het kanaal Nantes-Brest (8 km) kunt u even pauzeren in een speciaal voor u ontworpen ruimte (wasmachine en droger € 5 per stuk op aanvraag) Wij stellen ook een picknicktafel en afvalbakken met sorteerfunctie ter beschikking. U slaapt in alle rust, beschut, vlakbij ons huis, midden in de natuur. Achter het land kunt u Domino en Orangina, onze ezel en onze ezels, ontmoeten. Op een paar kilometer afstand ligt het prachtige Aquarev park. Activiteiten 20 kilometer van het meer van Guerlédan Zeer dicht bij het Aquarev-park 20 kilometer van de wandeling van Vader Nicolas 10 kilometer van het kanaal Nantes-Brest Zeer dicht bij het bos van Loudéac Minder dan een uur van de zee en een bijzonder middeleeuws dorp 500 meter van een bos Overige opmerkingen Indien nodig kunt u ons ook om andere apparatuur vragen, die wij u dan eventueel kunnen lenen. Om water te vullen wordt u €4 gevraagd Voor een wasbeurt 4 €