Campspace in ST AUBIN DES BOIS, Centre-Val de Loire

Geclaimd door eigenaar

Microcamping

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

• Honden toegestaan

D

David

feb 2026

Experience: Très bien accueilli, en déplacement professionnel pour trois nuits au calme dans un endroit sécurisé

S

Sandro

sep 2025

Experience: è stata una magnifica esperienza soggiornare con il mio camper nel giardino di Jimmi. Siamo stati coccolati con grande disponibilità e amicizia. grazie mille per la vostra grande ospitalità. Tips: Affidatevi ai consigli di Jimmi Contact: molto cordiale

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

Adres wordt gedeeld na boeking

Chartres, Frankrijk

Op slechts 13 km van de kathedraal van Chartres verwelkomt onze tuin u voor een verblijf op het platteland, in een rustige en ontspannende omgeving. 👉 U beschikt over een grindplaats in mijn privétuin, waar u op een heldere dag de majestueuze kathedraal in de verte kunt zien. ✨ Voorzieningen: Elektriciteitsaansluiting ⚡ Drinkwater 💧 Rustige omgeving, op een steenworp afstand van het bos/de paden 🌲 Een ideale plek voor reizigers met een busje, omgebouwde bus of camper die willen genieten van de rust van het platteland, maar toch dicht bij Chartres en zijn rijkdommen willen blijven.