Campspace in Yzeures-sur-Creuse, Centre-Val de Loire

Geclaimd door eigenaar

Microcamping

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

• Douche

• Douche

A

Adeline

mei 2024

Experience: Très beau lieu et un accueil chaleureux. Merci !

C

Charlene

aug 2023

Experience: Nous avons été accueillis pour une nuit par Sébastien qui nous a fait découvrir son exploitation et cadre magnifique. Accueil chaleureux, sanitaires propre, douche au top, arrêtez vous sans soucis je recommande.

M

Marie-Laure

aug 2023

Experience: Nous avons passé une très bonne semaine. Ados, parents, enfants, tout le monde y a trouvé son compte. En pleine nature, Sébastien et Lydia nous ont accueilli dans leur coin de paradis qui réserve bien des surprises. Simplicité, authenticité, échanges, et belles rencontres. Merci de nous offrir ces moments de partage et d'humanité, un vrai ressourcement !

Adres wordt gedeeld na boeking

Loches, Frankrijk

Land op de boerderij "Natuurgebied van het kleine bos", rustig met 1 plaats voor een tent, schaduwrijke of zonnige plaatsen. U heeft de keuze tussen de weide of het kleine bos. Biodiversiteit behouden, rust van de plaats, alleen verstoord door de geluiden van de natuur. Bij ons komen betekent de keuze maken om de verbinding te verbreken. Als u op zoek bent naar rust en stilte, kom dan bij ons langs. Wandelpaden vertrekken vanaf de boerderij, een pauze bij de vijver of voor No Kill-vissen (lenen van hengels) is mogelijk. We zijn omgeven door de natuur, omringd door velden, bossen en wouden. Vijvers bevinden zich ook hier en overal op de camping (we zijn dicht bij Brenne, een land van duizend vijvers! 50 minuten van Futuroscope of de dierentuin van Beauval, maar ook de kastelen van Tourraine. Dierenpark Haute Touche in 15 minuten. Winkels in de buurt (intermarkt, tabakswinkel, pers, bakkerij, apotheek, etc.) Activiteiten Grote trampoline beschikbaar voor jong en oud! Mogelijkheid tot het huren van elektrische fietsen voor 2 personen, begeleid Visuitrusting (vijver of rivier La Creuse in Yzeures). Zwemmen verboden in de vijver. Gratis gemeentelijk zwembad in het dorp. Vertrek vanaf de wandel- of mountainbikeroutes vanaf de boerderij. Er wachten ook vier geiten op je. Andere opmerkingen La Roche posay thermale spa op 10 minuten afstand, een bezoek waard. Dierenpark La Haute Touche op 15 minuten afstand. Kano-kajakbasis op 10 minuten afstand. Klimlocatie in Angles sur l'Anglin op 15 minuten afstand. Brenne-vijvers. Beauval. Futuroscoop. Kastelen van de Loire.