Campspace in Orcenais, Centre-Val de Loire

Geclaimd door eigenaar

Microcamping

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

• Honden toegestaan

sep 2025

wat een super leuke plek hele spontane hartelijke vrouw des huizes, die ook een leuk winkeltje heeft waar ze heel enthousiast over is met producten van hun eigen bedrijf en van locale uit de buurt. als je van schoon houd moet je er niet zijn maar als je van avontuur en mooi uitzicht houd is het echt super gaaf

C

Chloe

aug 2025

Experience: très joli coin, très tranquille, le petit point de vente de produits de la ferme est un plus Tips: Je recommande fortement Contact: très bon accueil, vraiment sympathique

C

Chavenne

aug 2025

Experience: Wat een prachtig plekje! Tussen de zonnebloemen en koeien, hebben ze een stukje vrijgemaakt om te kunnen staan met een tent, camper of caravan. Er was water en elektriciteit beschikbaar, dus alles wat we nodig hadden. Tips: Er lopen honden, (die heel lief zijn) maar als je daar bang voor bent misschien niet handig. Anders, heel mooi plekje op een stukje land bij de boer, met een boerderijwinkeltje met streekproducten, dus aanrader! Contact: Ze was heel vriendelijk! Ze vertelde over de plek en de omgeving en streekproducten die ze in het winkeltje hadden. We hebben een heel goed stuk vlees gekocht en dezelfde avond nog gegeten. Fantastisch!

Adres wordt gedeeld na boeking

Saint-Amand-Montrond, Frankrijk

In een landelijke omgeving op het landgoed van een boerderij in het centrum van Frankrijk, op 5 minuten van afslag 8 van de snelweg A71, heten wij u (maximaal 6 plaatsen) welkom voor een of meerdere rustige nachten of voor een stop om te eten. Ambachtelijke vleeswaren en charcuterie voornamelijk voor autonome voertuigen - huisdieren toegestaan - Het is aan te raden uw aankomst te melden Op het platteland met uitzicht op de velden In een rustige boerderij. Activiteiten Wandelen en fietsen - talrijke culturele bezienswaardigheden - erfgoed - cultuur - natuur toeristische en culturele informatie Overige opmerkingen Al 13 jaar campers en busjes welkom