4,44van 5
  • september 2023

Een mooie rustige camping. Verbaas me alleen over de prijzen die ik hier lees. Ons wordt €15 voor 2p + camper gerekend én €2,... voor stroom.

• september 2023

super camping er gastvrij sanitair is schoon geld wordt rond 18:30uur opgehaald genoeg stroom punten en water

• september 2023

Heel mooie ligging tussen de bomen, aan het meertje/ visvijver. Rust en stilte. S avonds komt een mevrouw voor betalen. Wifi toegang aanvragen bij deze mevrouw, maar werkt alleen bij sanitair gebouw. Voor 10 euro alles inbegrepen en 2 euro stroom.

Bekijk alle 54 reviews
Bekijk alle locaties in de buurt
4,44van 5

Camping Municipal Les Millots