Camping U'Farniente Pertamina

Onze ervaring is vooral slecht door de zeer klantonvriendelijke ontvangst bij de receptie. Daarnaar zijn de normale plekken belachelijk klein en is het lastig een stukje grond te vinden wat een beetje zonder kuilen is om een tentje te plaatsen en voor 91 euro (2 volw + 2 kinderen) het niet waard. Zwembad is wel mooi.

toffeefee

mei 2025

Ik raad de plek niet aan Midden op de hoofdstraat is het erg rumoerig en vanaf 4 uur 's ochtends tot 12 uur 's middags vliegen er helikopters van de Bundeswehr over het plein. Het duurt 7-8 km om alle bezienswaardigheden te bereiken, maar niets is te voet bereikbaar.

heel grote camping met veel huisjes. Heel net sanitair (althans het nieuwe gebouw) wel jammer dat ook hier het water maar even blijft lopen. We hebben de afdaling naar Bonifacio maar niet gedaan met de fiets maar een goede camper parkeerplaats op loopafstand van het treintje naar Bonifacio. (deze toegevoegd zodat anderen deze ook kunnen vinden).

T10

20169, Bonifacio / Bunifaziu, Frankrijk