bij militaire begraafplaats - buiten het dorp - rustige plaats, wordt aangegeven - helling 10% - panoramisch uitzicht
68126, Kaysersberg, Frankrijk
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenPrachtige plek met heel mooi uitzicht. Inderdaad veel jongelui in de avond. Het lijkt er op, dat de parkeerplaats niet meer gebruikt mag worden om te overnachten, getuige de geplaatste verkeersborden.
Aandacht !!!! Bezoek deze plek alleen overdag. Een prachtig uitzicht, zonsondergang en nachtzicht. Maar 's avonds wordt het bezocht door veel jongeren met ronkende motoren en draaiende banden. Maar de kers op de taart was de zeer luide muziek tot 04.30 uur in de ochtend. Toen we een andere slaapplaats wilden zoeken, werden we gevolgd door de auto die ons van de weg wilde duwen! Vermijd ruimte !!!!!
lees meerhier gestaan op 18/08/20.top locatie wat uitzicht betreft, eens doen. Een 10. Rustig aan onze nacht begonnen tot 00.30, tot een aantal jongeren het nodig vond ons wakker te houden tot 6.00 hr 's morgens. Muziek,roepen en tieren, amai🤨 een 0 voor nachtrust, jammer
Campinggedrag niet toegestaan
48° 8' 23" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Max. aantal plaatsen