Aire de camping-car les Cicognes

• Honden toegestaan

e

elibert

okt 2025

Dit is geen parkeerplaats, maar hooguit een parkeerplaats. Te duur, midden in de middle of nowhere.

Greynomads

jun 2025

zie mijn foto, er staat. ampinggedrag niet toegestaan, maar deze buur had zo'n beetje de grootste plek, achterop stond een soort electrische grill, grote rookwolken en vieze lucht, het leek wel op een party van ongeveer 20 gasten, uitrijden een dag later dan waarvoor we al betaald hadden, lukte ook niet direct, de automaat hield vol dat we nog niet binnen waren, de omgeving is wel heel prachtig om te fietsen

klaprosa

jun 2025

Mooie en nette cp, en kost slechts €10,44. Gratis water, lozen, toilet legen, vuilcontainers aanwezig. Met de neus naar de 'wegrij' richting zie je helemaal niets van de loosplek: tenzij je de stoelen niet omdraait! Wat een gezeur zeg. Dorpje is best leuk om te bezoeken, veel vakwerkhuizen, veel cafés en restaurants op plm 800m lopen. Wij vonden dit een betere/mooiere plek dan de camping hier tegenover.

Rue du Stade 1

67600, Sélestat, Frankrijk

Camperlocatie aan de voorzijde van de camping - betalen met creditcard - centrum 400m

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!