Campspace in Heiltz-le-Maurupt, Grand Est

Geclaimd door eigenaar

Microcamping

3 reviews

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

Voorzieningen

• Water

• Toilet

• Douche

• Douche

Kosten onbekend

Wil je geen advertenties meer?

Wat anderen zeggen

A

Alain

okt 2025

Experience: Excellent lieu d'étape sur le chemin de l'Alsace. Malgré notre arrivée tardive, nous étions attendus sur un terrain bien plat et abrité. Tips: N'hésitez pas à faire halte ici. Contact: Merci à Maxime pour son accueil chaleureux et pour ses conseils de route mais aussi pour le gentil cadeau que nous avons dégusté en pique-nique. Délicieux!

G

Gerard

sep 2025

Contact: Prima, hartstikke aardige mensen.

I

Irina

aug 2025

Experience: Wir hatten das Vergnügen die ersten Camper bei Maxime, Anais und ihrer lieben Familie zu sein. Auf dem schönen ruhigen Grundstück mit viel Wiese ein wunderbarer Platz. Tips: Übrigens ihrer selbst hergestellten Linsenchips sind der Hammer! 🥰 Contact: Die Freundlichkeit und Herzlichkeit der Familie hat uns gerührt. Vielen Dank für den schönen (etwas zu kurzen) Aufenthalt! Wir kommen bestimmt wieder und können den Platz wärmstens empfehlen.

Ben jij hier geweest?

Contact

Adres wordt gedeeld na boeking

Vitry-le-François, Frankrijk

Informatie

Wij zijn gevestigd in een klein dorpje, op 3 km van het Marne-Rijnkanaal, 10 km van de toeristische route van de Champagne en 25 km van het Lac du Der. Wij heten u van harte welkom in onze grote tuin, met een schaduwrijk plekje vlakbij de rivier. Rust en stilte gegarandeerd!

Openingsperiode & tarieven

1 jan t/m 31 dec

€ 5,00

Kortingskaarten (0)

Geen geaccepteerde kortingskaarten

Wil je geen advertenties meer?