Aire de Camping-Car Dieppe Boulevard

• Stroom

l

lullewulle

nov 2025

de vele negatieve reacties kan ik niet begrijpen, vanmorgen 1 boot gehoord die geklaxoneerd heeft,anders de hele nacht rustig,zelfs niks van he stadje gehoord

Van-Bruchem

sep 2025

Voordat we hier heen gingen, uiteraard alle reviews gelezen…. We waren op hoogte wat we konden verwachten, o.a. - herrie van de ferry - stadslawaai - ongezellig - € 19 per nacht - bijna geen stroom - een parkeerplaats - kleine plaatsen - bla, bla. Zou je je aan één van bovenstaande punten kunnen ergeren? Doorrijden en andere plaats zoeken, en achteraf geen negatieve review plaatsen. ✅ Vlakbij de stad en zeezicht ✅ Openbaar toilet op de hoek

BrunoJ

sep 2025

Slechts een paar uur stroom en weinig terminals, veerboot die lawaai maakt omdat de motor constant draait. Zeer dure prijs, geen kleine asfaltplek.

Boulevard Maréchal Foch

76200, Dieppe, Frankrijk

afgesloten met slagboom - dichtbij centrum met veel terrasjes, restaurantjes en een uitgebreid winkelcentrum - uitzicht op het kiezelstrand en de zee - nabij openbaar toilet - stroom 6x, max 2 uur - gratis fietsen te leen - bakker om 9.30u

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!