Parking

• Honden toegestaan

Prima plek voor overnachting, stonden eerst aan de rechterzijde in het bos. Dat loopt nogal schots en scheef, kreeg de campert niet waterpas. Daarna naar overzijde bij info centrum gaan staan, bijna rechte P plaats. Vandaar uit kun je wandeling starten. Erg donker en stil. Geen voorzieningen, geloof wel dat er toilet is tijdens openingstijden.

Titan67

sep 2025

We hebben hier midden augustus 2025 een heerlijke, rustige nacht doorgebracht. We kwamen laat aan (na 22.00 uur) en waren aangenaam verrast toen bleek dat de bar/het restaurant open was, met vriendelijk personeel en een zeer warme sfeer. (Het toilet is open tijdens de openingstijden van het café.) We hebben ongestoord geslapen op de bosrijke parkeerplaats voor de ochtendkoffie en een wandeling rond de abdij en het meer. Prachtige plek, ik heb er erg van genoten :)

PaulMir

aug 2024

Rustige parkeerplaats bij Paviljoen met mooie wandelroutes. Eerst geparkeerd op de parkeerplaats in het bos maar na sluitingstijd van het Paviljoen de camper geparkeerd op de gravel parkeerplaats omdat we in het bos wel erg onstabiel stonden. Heerlijke rustige nacht gehad. In het Paviljoen kan je vanaf 09.30-18.30 drinken en wat snacks verkrijgen, ook is er bij openingstijden een toilet te gebruiken. Verder geen voorzieningen. €0,00

D886

02860, Bouconville-Vauclair, Frankrijk

Abbaye de Vauclair 200m - centrum 2km

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!