Aire de camping-car Calais

• Stroom

• Vuilnisbak

Campervan-Castaways

okt 2025

€15 onderdeel van de CampingCar Park-keten, dus registratie is noodzakelijk indien nog niet gedaan. Dit kan online of bij de slagboom. Ruime staanplaats, gemarkeerde plaatsen met grasvelden, inclusief elektriciteitsaansluiting, stortplaats/vers water buiten, toilet kan geleegd worden, registratiecode/kaart vereist voor vers water. 10 minuten rijden naar de veerboot/tunnel. 5 minuten lopen naar een erg mooie promenade/strand. Rustige overnachtingsplek, populair, maar met 100 plaatsen, dus voldoende ruimte tijdens ons verblijf.

Van-Bruchem

sep 2025

Camperplaats toegankelijk via pas of app “camping-car park”. Eénmalige kosten voor deze pas zijn € 5. We zagen diverse keren het getob van medecamperaars… Houdt de pas tegen het kastje bij de slagboom of toets een pincode in (deze via app). Om van de cp af te komen, zorgen dat er voldoende saldo op pas/app staat. Opwaarderen kan met elk bedrag (dus niet verplicht € 50, wat in eerdere reviews wordt vermeld). Met pas ook water tappen.

Yolande-Rob

sep 2025