Aux Martis

• WiFi

4.5

Els-Roca

aug 2025

Perfect verblijf. De eigenaar hielp ons met alles wat we nodig hadden. De plek is erg ruim en schaduwrijk. Het zwembad is perfect (38 g in augustus). En er zijn geen vaste tijden! Je kunt een bakker bestellen voor de volgende dag. De badkamers zijn superschoon. Heel rustig.

Doeltje

jun 2024

heel vriendelijk ontvangen. de eigenaresse is met ons over de camping gelopen om de plekken aan te wijzen waar we konden staan. we mochten zelf plek uitzoeken. in eerste instantie 1 nacht besproken maar omdat het zo'n fijne plek is nacht bijgeboekt. boven aan de camping zijn nog wat plaatsen maar met ons vw busje was het geen probleem om beneden te staan dichtbij het zwembad super.

SophieDV

okt 2022

Zeer mooie en ruime camperplek met een prachtig uitzicht. Het grote zwembad en zeer nette sanitair zijn aan de andere kant van het domein waar men ook kan kamperen met de tent. Er is een goedkoop tarief voor campers die geen gebruik maken van het zwembad en het sanitair. Het all in tarief is ook erg redelijk. Een aanrader!

Chemin d'Anglade

47150, Paulhiac, Frankrijk