Terr'a Safran

• Rolstoelvriendelijk

• Honden toegestaan

Filip-VDS

dec 2025

We kwamen halverwege december aan in het donker. De normale staanplaatsen waren niet haalbaar wegens doorslippen. Maar de sympathieke vrouw deed er alles aan om ons toch ergens te plaatsen en bezorgde zelfs Electriciteit via een verlengkabel. Heeft een klein winkeltje met zelfgemaakte wijn, olijfolie en saffraan. Toppertje!

dec 2025

We kwamen gisteravond wat laat aan, maar de jonge eigenaresse en haar vader gaven ons een warm welkom. We hebben een heerlijke, rustige nacht gehad voordat we vanochtend met onze tweede dochter gingen winkelen. We hebben ook mijn moeder leren kennen, die ook met een camper reist – een erg vriendelijke familie. We hebben verschillende spullen gekocht en een doos wijn waar ik vanavond echt van ga genieten, haha. Het landschap is prachtig... Hartelijk dank aan de hele familie voor hun gastvrijheid; we komen graag terug.

Jan&San

okt 2025

fantastisch rustige plek op de wijngaard. er is een 220 laadpaal voor 2. je mag zelf kiezen waar je gaat staan. fles bio wijn én saffraan gekocht.

Lestage

33750, Libourne, Frankrijk

44° 51' 10" N 0° 17' 40" W

44.85288 -0.29445

bij boerderij (schapen, sierkippen, konijnen)- omringd door de natuur - tussen de (biologische) wijnstok en de saffraan - rondleiding op afspraak - centrum 1,4km

1 mrt t/m 31 dec