Campspace in Saint-Pardoux-Soutiers, Nouvelle-Aquitaine

Geclaimd door eigenaar

Deze locatie is recent toegevoegd en nog niet door ons gecontroleerd.

Microcamping

Boek deze camping via onze partner

Campspace logo

j

john.mulder

sep 2025

We hadden geboekt en betaald. Anders krijg je geen adres. Niemand aanwezig en hebben we de camper maar neergezet. Komt naderhand de nieuwe eigenaar langs en blijkt dat dit alles al een jaar is geleden was verkocht. Hij wist dit ook niet en zal dit ook doorgeven. Ben nu wel mij geld kwijt en dat is niet fijn.

Laat een review achter

Ben jij hier geweest? Vertel andere camperaars wat je ervan vond.

Adres wordt gedeeld na boeking

Parthenay, Frankrijk

Land van één hectare omsloten en gestabiliseerd over 6000 m2. Oud station in renovatie, gelegen in een doodlopende straat, toegankelijk voor vrachtwagens en in een groene omgeving. 10 minuten van Parthenay, 30 minuten van Niort en de moerassen van Poitevin, 1u30 van La Rochelle of de kust van de Vendée, 1u15 van Puy du fou en 1u45 van Nantes. Landelijke en industriële omgeving gemengd. zeer rustig omdat het aan het einde van een doodlopende weg ligt op een afgesloten terrein met een hek dat 's nachts gesloten is. perfect voor ontspanning of camperbijeenkomsten. Activiteiten Veel activiteiten van allerlei aard, afhankelijk van smaak en wensen. Wandelen, zee, Francette-fiets, museum, moerassen van Poitevin, Puy du fou, Futuroscope, strand enz... Andere opmerkingen Alleen campers die gereserveerd hebben worden geaccepteerd, reserveren kan van 09.00 tot 21.00 uur. Alle prijzen zijn exclusief BTW (20% BTW extra)