Camping du Valentin

4.1

4.1

Tinus1974

sep 2025

Mooie camping, vriendelijke ontvangst en een fantastisch uitzicht op de bergen. Toen wij er waren, was helaas het dichtstbijzijnde toiletgebouw gesloten. Daarom moesten we wat verder lopen. Was wel netjes en schoon. Fijn adres!

Jo-Na

jul 2024

Mooie plek, maar toen wij er waren een enorme lawaaierige camping. Veel geschreeuw, muziek uit speakers en een luidruchtig avondprogramma dat overigens wel tijdig stopt. De nachten zijn stil, maar overdag…

Wij moesten in het hoogseizoen (10 juli) €33,40 voor 2 personen en hond incl. stroom betalen. douches waren gratis, er waren 2 sanitair gebouwen. Helaas werd er 's morgens al vroeg rond 8 uur/half 9 gepoetst waarbij er 1 van de gebouwen werd gesloten. De eigenaar was erg onvriendelijk toen wij wezen op de prijs die in deze app genoemd werd.

Vieille Route des Eaux-Bonnes 6

64440, Laruns, Frankrijk

42° 58' 49" N 0° 24' 50" W

42.98022 -0.414

mooie rustige camping - terrassen met nogal steile toegang - broodjesservice - campingwinkeltje - snackbar in hoogseizoen - supermarkt 1,5km - moeilijk toegankelijk voor heel grote campers - half uurtje lopen naar centrum Laruns

14 apr t/m 3 nov