Geclaimd door eigenaar

Locatie host
Een echt natuurlijke en authentieke camping?
Ontdek Camping Les Sapins de Corrèze, gekocht door Julie en Lionel, in de regio Corrèze, een kleine, natuurlijke en rustige camping in het bos.
Wij kijken ernaar uit u deze prachtige plek tussen het Plateau de Millevaches en de Dordognevallei te laten zien. Kom, genesteld in het pittoreske dorpje Palisse, genieten van de rust en stilte die onze regio en onze familiecamping in de Corrèze te bieden hebben .
Lees verder
Les Plaines
19160, Palisse, Frankrijk
45.4258874 2.2072943

Locatie host
Een echt natuurlijke en authentieke camping?
Lees verder
Verwarmd zwembad geopend van half juni tot half september - veel excursies mogelijk - centrum 9,9km
6 jul t/m 23 aug
€ 21,80