Camping Port Maubert

de_Kokkies

aug 2023

Camping met hoog ons-kent-ons gehalte. Wij voelden ons er niet echt thuis. Sanitair is erg oud, sommige deuren gaan niet op slot, lampen niet aan. Wel schoon want de brandslang gaat er door. Klein zwembadje op de camping, maar verder niks te beleven. Wifi-code kon niet gekocht worden want was uitgeschakeld.

BertusV

sep 2022

Rustige camping met gedateerd sanitair, wel prima schoon gehouden en ook douches zijn ok. Zwembad is mooi, goed onderhouden, nieuw. Verder niet veel te beleven. Zeilschool en één terras in directe omgeving. Voor boodschappen moet je ver weg. Kruidenier op 6km. Supermarkt op 15 km. Voor prijs van 11,30€ per nacht inclusief elektriciteit is dit prima waar voor je geld. Geen grijs water afvoer mogelijk.

Linda-Erik

sep 2019

Heeerlijk rustig plekje in de middle of nowhere. Sanitair sterk verouderd maar maakt ons niet zoveel uut. Mooi rustig zwembad. Kneuterig allemaal, hadden wij net behoefte aan. 1 Provisorisch restaurantje aan het ‘haventje’, stelde niet zoveel voor.

Rue de Chassillac 8

17240, Saint-Fort-sur-Gironde, Frankrijk

45° 25' 58" N 0° 45' 6" W

45.43265 -0.75175

kleine camping aan de oever van de rivier - fietspaden langs de Gironde - winkels 200m - dorp 50m

2 mrt t/m 6 jul

25 aug t/m 20 okt