Parking Domaine Francis Abecassis

• Honden toegestaan

Elsvdv

dec 2025

perfecte ontvangst zowel voor ons camper plekje (naast de ranken in het groen) als voor de proeverij (cognac en pineau)

geweldige plek als je geheel voorzienend bent. Het was zondag dus er was niemand aanwezig. De plekken werden niet heel duidelijk aangegeven dus stonden we eerst verkeerd, op de visitors plekken van het bedrijf. we blijven toch kuddedieren (er stond nl al een camper). Na een rondje te hebben gelopen en hierboven gelezen te hebben dat het om een grasplek ging leek het ons waarschijnlijker dat we om de hoek dichter bij de toiletten konden staan. top

kellydavid

aug 2025

Een fantastische plek om te ontspannen met een prachtig uitzicht op de wijngaarden. We hebben een aangename nacht doorgebracht met onze twee kinderen in onze daktent, met zeer schone toiletten. Een dikke dankjewel aan de eigenaar die toegang biedt tot deze prachtige locatie 😍 Ik kan het van harte aanbevelen 😍

Unnamed Road

16250, Cognac, Frankrijk

In het veld in de wijngaarden van Cognac - schaduwrijk - rustig, -proeverij cognac en pinot - centrum 3km