Parking in havengebied - geen voorzieningen - uitzicht over haven - bij hondenuitlaatplaats - rustige plaats - centrum 1km
Quai de la Somme
76200, Dieppe, Frankrijk€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenEr stond in augustus een hele groep die er wel leek te wonen. Het voelde niet veilig om daar de camper neer te zetten.
prima parkeer/lunch of rust locatie. we hebben hier gegeten met uitzicht op de haven. Er was kermis in Dieppe en alle parkings stonden vol. Wij wilden niet perse de stad in dus dit was voor ons een heerlijke plek! verder geen voorzieningen aanwezig.
mooie plek, eerst dachten we geen gebruik te maken van een kerk. wat blijkt; volgende ochtend waren we op pad en teruggekomen zagen we een begrafenisauto en de plaatsen waren propvol. schamend vinden wij en geen respectvol . Dit is eigenlijk geen Camperstop
Campinggedrag niet toegestaan
Quai de la Somme
76200, Dieppe, Frankrijk49° 55' 33" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Gras