Camping Municipal Scottish Canadian

• Douche

• Vuilnisbak

nicomieke

aug 2025

We kunnen ons vinden in ruime plekken , dicht bij zee en vriendelijke ontvangst zoals voorgangers aangeven. Maar tijdens ons bezoek waren alle toiletten te vies om te gebruiken . Je zag menig één deuren openen en meteen weer sluiten. Écht schandalig vies. Ontlasting overal en niet doorgespoelde toiletten. Douches waren niet schoon maar bruikbaar met lauw water. Voor ons dus hier de laatste keer.

Bendebus97

aug 2025

De reviews waren wat wisselend en was ook benieuwd wat ik ging aantreffen, maar ik heb er geen slecht woord over te zeggen! Vriendelijk personeel, ook engels sprekend! Dicht aan de zee, ruime plekken & hond vriendelijk! In ‘snachts is het rustig en kon door mijn kleine raampje de horen! Het sanitair, lijkt wat verouderd maar is super netjes en schoon, wel je eigen toiletpapier meenemen ;)

Carel2025

aug 2025

goedkope camping met 4 personen en een hond €32 voor 1 nacht. sanitair schoon en binnen in gebouw wel goed genoeg. buiten echt oud. net op tijd binnen poort sluit al om 22u. jammer was dat de douches ook om 22u al dicht zijn! geen verlichting op de camping padensavonds

Avenue du Général de Gaulle 8

14470, Graye-sur-Mer, Frankrijk

49° 20' 18" N 0° 28' 39" W

49.33838 -0.47763

Camping direct aan de Juno-beach - open terrein - Plaatsen afgezet met haagjes - centrum 1km

13 apr t/m 5 jun

6 jun t/m 31 aug