gereserveerde plaatsen op parking Milady - slagboom en betaalautomaat - verkeerslawaai - deels schaduw - bushalte naast camperplaats - winkel, restaurant 100m - strand 300m - douches op het strand - centrum 2km
Rue de Madrid 65
64200, Biarritz, Frankrijk€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenPrima plek om te overnachten op doorreis. Slagbomen waren kapot dus konden zo in-uit rijden. Strand op loopafstand. Wij werden wakker gemaakt door de geitjes..
Rustige omgeving en dicht bij de zee
Er zijn slechts twee plaatsen in Biarritz. De zogenaamd betere op de groene weide zinkt in de modder. Breng dan liever de nacht door op de parkeerplaats. Iets anders is leuk, maar het is niet ver naar het strand, waar de hond blij van wordt. Ik had moeite om een plek te vinden met 8 meter + scooterrek.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
64200, Biarritz, Frankrijk43° 27' 57" N
1° 34' 18" W
-1.57166
biarritz.tourisme@biarritz.fr
€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan